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July 20, 2004

Marlene H. Dortch, Secretary
Federal Communications Commission
Washington, DC 20554

Re: Report of Oral Ex. £iJ.J.t£. Communications
MB Docket 04-232
Retention by Broadcasters of Program Recordings

Dear Ms. Dortch:

Pursuant to Section 1. 1206(a)(2) of the Commission's Rules, this is to report that oral ex
parte meetings were held on July 19, 2004, by Warren L. Trumbly, President, Andrew Bopp,
Executive Director, several other representatives of the Community Broadcasters Association
("CBA"), and counsel for CBA, with the following Commission personnel:

Commissioner Kathleen Q. Abernathy and Stacy Robinson Fuller
Commissioner Michael J. Copps and Jordan Goldstein
Commissioner Kevin J. Martin and Catherine Crutcher Bohigian
Commissioner Jonathan S. Adelstein and Johanna Mikes Shelton
Media Bureau: Roy J. Stewart, Chief, Office of Broadcast license Policy, and Barbara

Kreisman, Chief, Video Division, and Mary R. Fitzgerald, Assistant Division
Chief, Video Division

CBA made the following points: The economic burden of the proposals in this
proceeding on small businesses may be severe. Recording three months of radio programming
may be feasible; but the cost of equipment, media, and storage for small TV stations may be a
financial and operational problem.

There is no reason to require recording of programming delivered by a network or
acquired from a syndicator. The suppliers should be required to provide copies if they are
needed, thus avoiding having multiple stations record the same material (logs can indicate
whether a specific program was aired on an individual station). If every station has to record
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its own local programming, the result could be a negative incentive to produce spontaneous
live local shows, which should be contrary to the Commission's public interest goals and
which may be an unconstitutionally overbroad approach.

If there is to be a recording requirement at all, it would be better to impose it only on
stations against which at least one adverse finding has been made.

Very truly yours,

~~
Peter Tannenwald
Counsel for the Community Broadcasters Assn.

cc: (bye-mail) All Meeting Participants


