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RE: Fox v. TV Max (MB Docket No. 12-113) and Univision v. TV Max (MB Docket No. 12-181) 

TV Max's answers to your questions are as follows: 

1. Does TV Max need to take any action to connect a non-subscriber to its MA TV systems? If so, what? 

Answer: In order to receive broadcast signals by means of the MATV system, a non-subscribing resident of an MDU 
building served by TV Max must contact TV Max, which then sends a technician to the building. The technician connects 
the home run wire serving the resident's unit to the in-building MATV system at the junction box (or boxes), thus 
enabling the resident to plug his or her television (or digital converter box) into a wall outlet to receive the broadcast 
signal. 

2. In the buildings that TV Max has converted to MATV, does it still deliver broadcast signals via its fiber ring? 

Answer: Yes. Broadcast signals are delivered to MDU residents using both the fiber ring and the MATV systems. 
However, reception of broadcast signals via the MATV systems made available to all MDU residents at no charge and at 
the individual resident's option in conjunction with TV Max's cable service in accordance with the requirements set forth 
in 47 C.F.R. § 76.64(e). 

3. Why does TV Max change channel numbers from the over-the-air station to the station as provided through 
TV Max's service? 

Answer: The FCC's recent mandated conversion of broadcast signals from analog to digital format required new 
frequency allocations for broadcast channels. However, MDU residents who do not have digital television sets or analog­
to-digital converter devices aren't able to pick up the channels on the new digital frequency allocations. Therefore, as a 
public service, TV Max changes the channel numbers in order to allow residents to pick up the broadcast signals on the 
pre-digital conversion frequency allocation. 

As of today's date, all MDU buildings served by TV Max have been equipped with MA TV systems that are the property of 
the building owner. 

As previously stated, Mr. Balun is available to meet personally with Media Bureau staff to provide further information and 
details. 

Thank you, 

Carl E. Kandutsch, Ph.D., J.D. 
Attorney at Law 
2520 Avenue K, Suite 700-760 
Plano, Texas 75074 
Office: (214) 427-5354 
Mobile: {207) 659-6247 
Fax: (214) 291-5724 
www.kandutsch.com 
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The information in this e-mail may be confidential and/or privileged. This 
e-mail is intended to be reviewed by only the individual or organization 
named above. If you are not the intended recipient or an authorized 
representative of the intended recipient, you are hereby notified that any 
review, dissemination or copying of this e-mail and its attachments, if any, 
or of the information contained herein is prohibited. If you have received 
this e-mail in error, please immediately notify the sender by sending a 
reply e-mail to Carl@kandutsch.com and delete this e-mail and any 
attachments hereto. Thank you. 

From: Diana Sokolow [mailto:Diana.Sokolow@fcc.gov] 
Sent: Wednesday, July 25, 2012 4:24 PM 
To: 'Carl Kandutsch' 
Cc: jsher@newscorp.com; antoinette. bush@skadden.com; mdelnero@cov .com; epogoriler@cov .com 
Subject: Fox v. 1V Max (MB Docket No. 12-113) and Univision v. 1V Max (MB Docket No. 12-181) 

Carl, 

Thank you for your time today. As we discussed, please provide TV Max's answers to the following three questions by 
COB Thursday, July 26. The answers can be sent by email to me, cc'ing everyone on this email, but they will also need 
to be filed in the docket of each of these proceedings (MB Docket Nos. 12-113 and 12-181 ). The questions are as 
follows: 

1. Does TV Max need to take any action to connect a non-subscriber to its MA TV systems? If so, what? 
2. In the buildings that TV Max has converted to MATV, does it still deliver broadcast signals via its fiber ring? 
3. Why does TV Max change channel numbers from the over-the-air station to the station as provided through TV 

Max's service? 

In addition to the above questions, please indicate what approach TV Max has taken to address retransmission without 
consent in the 19 unconverted buildings. 

Thank you, 
Diana 

Diana Sokolow 
Attorney Advisor 
Policy Division, Media Bureau 
Federal Communications Commission 
202-418-0588 telephone 
Diana. Sokolow@fcc.gov 
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